Miten internetissä voi tienata? Kannattavatko alennuskoodit?

Uskon, että kaikki mieltävät internetin paikaksi, josta voi hakea tietoa ja vastaus löytyy lähes kaikkeen. Tieto haetaan pääasiassa Googlen kautta ellei tiedonhakijalla ole jo valmiiksi mielessä jokin sivusto. Monelle internet on viihdettä, siellä shoppaillaan, luetaan meilit, katsotaan leffoja, kuunnellaan musiikkia, luetaan uutisia ja pidetään yhteyttä kavereihin.

Netissä liikkuu myös raha. Moni huvikäyttöön nettiä tarvitseva ei välttämättä edes ymmärrä millaiset rahat netissä liikkuu. Kun asiaan tutustuu tarkemmin, lähes jokainen sivusto tuottaa jossain määrin omistajalleen rahaa. Muotiblogin sivuilla on bannereita, suosituksia tai adsense mainoksia. Kuluttajaa auttavien vertailusivujen linkit ovat affiliate linkkejä, joiden kautta sivuston ylläpitäjä tienaa komissioita.Jos esimerkiksi vertailet lentoja, saa sivuston ylläpitäjä jokaisesta varatusta lennosta komission. Toinen yleinen tapa on esimerkiksi erilaisten alennusten ja tarjousten markkinointi kuluttajille, tästä hyvänä esimerkkinä esimerkiksi tarjoussivustot kuten www.alennuskoodi.fm tai lastentarvikkeisiin keskittynyt lastenvaate.fi.

Tämän hetken alennuskoodit top 11:

 1. FinInkin tarjoukset: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/finink/
 2. Offerillan alennuskoodit: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/offerilla-com/
 3. Amoman edut: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/amoma/
 4. Stockmann hullutpäivät kampanja-alennukset: https://www.lastenvaate.fi/hullut-paivat-2019-kuvasto/
 5. My Trendy Phone alennuskoodit: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/my-trendy-phone/
 6. Apteekkituotteet alennukset: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/apteekkituotteet-fi/
 7. Alennuskoodi Pink or Blue: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/pink-or-blue/
 8. InkClub alennuskoodi: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/inkclub/
 9. Alekoodi Scandinavian Outdoor kauppaan: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/scandinavian-outdoor/
 10. Tarjoukset ja alennuskoodit Bette Box: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/bette-box/
 11. Shopping4Net alennukset: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/shopping4net-com/

Netistä etsitään lähes mitä vain joten siellä voi myös myydä mitä vain. Tässä muutama vinkki miten Internetissä voi tienata rahaa.

 • Jos sinulla on jo valmis sivusto tai blogi ja sinne tulee paljon trafiikkia, koita miettiä miten saisit tienattua blogillasi. Adsense mainokset ja bannerit eivät ehkä toimi kaikista tehokkaimmin, mutta voit toki näitäkin testata. Mitä jos suosittelisit lukijoillesi heitä mahdollisesti kiinnostavia tuoteita ja palveluita? Voit yrittää tehdä diilin suoraan firman kanssa tai liittyä erilaisiin affiliate verkkoihin. Sinulla on uskollinen lukijakunta ja heistä monet varmasti arvostavat mielipiteitäsi ja suosituksiasi
 • Mieti mitä itse ostaisit netistä ja perusta tuotteelle tai palvelulle oma sivusto. Lisää sivustolle aiheeseen liittyviä artikkeleita, kuvia, videoita, uutisia jne. Suosittelee ja tee vertailuja tuotteista.
 • Perusta verkkokauppa, jossa myyt halvalla hankkimiasi tuotteita. Kannattaa aluksi testata pienemmällä volyymilla ja myydä tutteita esimerkiksi Huuto.netin kautta. Jos tuotteilla tuntuu olevan kysyntää, voit ryhtyä laajentamaan bisnestä.
 • Ryhdy myymään omia palveluja tai tuotteita. Kun sinulla on erikoisosaamista joltain alalta, ryhdy myymään osaamistasi netin kautta. Jos olet taitava tekemään nettisivuja, perusta sivut, joiden kautta yritykset voivat olla yhteydessä sinuun.

Vaikka sinulla olisikin hieno idea siihen miten tienata rahaa netin kautta, se ei vielä riitä. Sinun tulee saada myös trafiikkia sivuillesi, jotta saisit asiakkaita. Asiakkaiden tulee löytää sivusi oikeilla hakusanoilla googlen kautta tai sitten brandin tulee olla vahva ja asiakkaiden mielessä, jotta he tulevat suoraan sivuillesi.

Aiemmin mainitun top-10:n lisäksi seuraavat alennuskoodit ovat tsekkaamisen arvoisia: Eckerö Line alekoodi, Pizza Online tarjous, CDON alennus, Finnish Design Shop alennuskoodit, Adlibris ale ja Lensway alekoodit.